Ližnjan

Prirodni biser smješten na jugu Istre

Ližnjan je malo ribarsko mjesto koje se nalazi na samom jugu istarskog poluotoka, u zagrljaju netaknute prirode i bistrog Jadranskog mora. Smješten je na brežuljku obrubljenom razvedenom obalom dugom čak 28 km koju krase prirodne stjenovite i šljunčane plaže.

Ovo turističko mjesto privlači uglavnom ljubitelje prirode koji žele uživati dalje od gužvi, a istovremeno boraviti u blizini većih turističkih destinacija i gradova poput Pule (udaljene samo 11 km), Poreča i Rovinja (oba na otprilike 45 minuta vožnje autom). Ližnjan je također omiljeno istarsko odredište surfera, koji ga biraju zbog jakih vjetrova i visokih valova, i ronioca koji u njegovu podmorju mogu zaroniti do olupina potopljene talijanske krstarice „Cesare Rossarol” i drugih antičkih brodova. U ližnjanskoj mediteranskoj prirodi uživat će i biciklisti jer nudi čak 70 km staza koje vijugaju uz more, a nešto za sebe naći će i mnogi drugi poklonici aktivnog odmora i života.

Ližnjan Residence smjestio se na mirnoj lokaciji udaljenoj 1,5 km od netaknute plaže. Stanovi na prodaju u Ližnjanu uključuju 16 luksuznih jedinica podijeljenih u dvije samostojeće građevine, što vam jamči dovoljno mira i privatnosti. Želite li uložiti u kvalitetnu novogradnju u Ližnjanu u blizini slikovitih uvala s pogledom na zelene otočiće, sa svim sadržajima za svakodnevni život nadohvat ruke i biti okruženi mirisnom mediteranskom prirodom, naš Ližnjan Residence pravo je rješenje za vas.
© JM LOTUS GRUPA 2023. Sva prava pridržana
Mijena agencija za digitalni marketing