Pula

Grad u kojem se povijest i budućnost isprepliću

Najveće kulturno i gospodarsko središte u Istri, Pula nudi sve sadržaje većeg grada, mnoštvo povijesnih znamenitosti, netaknutih plaža i prirodnih ljepota, među kojima se posebno ističe Nacionalni park Brijuni. Simbol Pule njezina je Arena, odnosno šesti po veličini rimski amfiteatar na svijetu, koja tijekom godine ugošćuje razne festivale, koncerte i druga događanja.

Zahvaljujući njezinom odličnom položaju na samom jugu Istre, u blizini ostalih zanimljivih istarskih mjesta i nedaleko od Slovenije i Italije, atraktivna je destinacija i za život i za odmor. Osim vrhunskom cestovnom povezanošću, Pula se može pohvaliti i vlastitom zračnom lukom, jedinom u Istri, što je čini iznimno dostupnom.

Bogato povijesno nasljeđe, blaga mediteranska klima, vrhunska gastronomska ponuda i raznovrstan kalendar događanja tijekom cijele godine privlače posjetitelje iz svih zemalja svijeta, stoga je kupovina nekretnine u Puli uvijek višestruko isplativa investicija.
Smještene nedaleko od poznatih plaža ili u samom centru grada, naše luksuzne novogradnje nalaze se na nekima od najtraženijih gradskih lokacija. Od aktualnih projekata posebno izdvajamo:
© JM LOTUS GRUPA 2023. Sva prava pridržana
Mijena agencija za digitalni marketing