Održiva gradnja luksuznih nekretnina na Jadranu naša je misija od 2007. godine

Posvećeni smo dizajniranju i gradnji luksuznih nekretnina koje se ističu svojim profinjenim izgledom, modernom funkcionalnošću i kvalitetom gradnje na biranim lokacijama u Istri i šire.
Naše novogradnje projektirane su s ciljem da dodatno oplemene sredinu u koju će biti smještene, podižući pritom i ukupnu vrijednost čitave lokacije.

Kratka povijest JM Lotusa

Građevinska tvrtka JM d.o.o. poslovanje započinje 2007. godine u Medulinu investirajući u atraktivno zemljište na kojem gradi prvu građevinu namijenjenu potrebama turizma. Poput cvijeta lotosa, nakon teška početka koji obilježava globalna kriza na tržištu nekretnina, tvrtka JM d.o.o. od 2015. godine doživljava procvat poslovanja i stvara svoj brend specijaliziran za izgradnju luksuznih nekretnina na jadranskoj obali, JM Lotus.

Načela našeg poslovanja

Iznimno nam je važno da naši klijenti budu dugoročno zadovoljni svojom novom nekretninom, stoga se gradnja naših projekata beskompromisno temelji na našim načelima i vrijednostima tvrtke:

Kvaliteta

Svi naši objekti izgrađeni su od najkvalitetnijih građevinskih materijala za koje posjedujemo sve potrebne certifikate. Usto, u nekretnine ugrađujemo samo biranu opremu renomiranih proizvođača po sistemu „ključ u ruke”.

Održivost

Tijekom projektiranja posebnu pozornost posvećujemo tome da se projekt uklapa u okruženje u kojem će se izgraditi i da u konačnici svojim postojanjem oplemeni i podigne vrijednost čitavog prostora. Prepoznatljiv element svih naših projekata pomno je dizajnirano hortikulturno uređenje krajobraza i vanjskog prostora.

Odgovornost

U potpunosti stojimo iza svakog realiziranog projekta i nudimo najšira jamstva za sve izvedene radove.

Transparentnost

Investirajući u naše projekte u svakom ćete trenutku biti upoznati s tijekom gradnje.

Inovativnost

Koristimo se najsuvremenijim građevinskim materijalima te pratimo trendove u građevini i arhitekturi kako bismo uspješno i pravovremeno odgovorili na potrebe suvremenog tržišta.    

Izvrsnost i kreativnost

Naši su projekti spoj kvalitete i kreativnosti. Svaki član tima u njih je utkao svoje dugogodišnje znanje i iskustvo. Zato se naše građevine ističu kvalitetom gradnje i visokom estetikom unutrašnjeg i vanjskog prostora.

Ljudskost i povjerenje

Vjerujemo u zdravo međusobno povjerenje i sa svojim klijentima gradimo odnose koji se temelje na poštenju i poštovanju. Kod nas dana riječ još uvijek ima težinu i značenje.

Kontinuirani rast i napredak

Svoje poslovanje gradimo na čvrstim temeljima. U cilju stvaranja prosperiteta za sve uključene u proces realizacije naših investicija, od radnika do kupaca, apsolutni naglasak stavljamo na stalno usavršavanje i poboljšanje kvalitete, dizajna i funkcionalnosti naših objekata.

Poduzetnost

Naša dugogodišnja povijest i postojano poslovanje najbolje govore o tome koliko smo usmjereni rješavanju izazova i predani pronalaženju povoljnih rješenja te o našoj sposobnosti da ispravno procijenimo isplativost pojedinih projekata.

Projekti JM Lotusa: vrhunska lokacija, moderna estetika i očuvana tradicija

Svaki naš projekt počinje odabirom vrhunske lokacije za gradnju – prvi red do mora, u blizini plaža ili centra grada – ili pronalaskom nedovršenih projekata s visokim tržišnim potencijalom. Potom se, ako ne postoje, izrađuju idejni projekti i glavni projekti te s njima ishodujemo potrebne dozvole za gradnju.

Od 2015. projektiranje naših luksuznih građevina povjeravamo arhitektu Borisu Buljanu, vlasniku arhitektonskih studija DEX SPIN i DIVEL iz Pule koji su specijalizirani za izradu stambenih rješenja.
Nekadašnji rustikalniji stil zamijenio je današnji moderniji oblik građevina čiji se izgled, s fasadama zagasitijih boja inspiriranih prirodom, savršeno uklapa u istarski ambijent.

Naši se projekti ističu po karakterističnom, modernom dizajnu, visokoj estetici unutrašnjeg i vanjskog prostora, s posebnim naglaskom na uređenje okoliša koji obiluje zelenilom, prvoklasnoj kvaliteti materijala korištenih za njihovu izgradnju te po kvaliteti ugrađene opreme.

„Uvijek se trudimo biti ukorak s vremenom te stvarati projekte koji imaju pozitivan utjecaj na živote ljudi”.

Boris Buljan
Svi projekti JM Lotusa financiraju se vlastitim sredstvima, sredstvima investitora i avansima kupaca koji svoje nekretnine mogu kupiti po povoljnijim cijenama prije početka same izgradnje.

Imate li dodatnih pitanja o našim uslugama?

Slobodno nam se javite, odgovorit ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem roku.
© JM LOTUS GRUPA 2023. Sva prava pridržana
Mijena agencija za digitalni marketing