La Mula

La Mula, Poreč

Profinjena estetika i topao dizajn, luksuzni stanovi, elegantni poslovni prostori te funkcionalnost objekta i okolnog prostora glavne su značajke stambeno-poslovnog kompleksa La Mula. Smještena na iznimnoj lokaciji u blizini plaže i starogradske jezgre Poreča, La Mula podiže značenje luksuznog stambenog i poslovnog prostora na sasvim drugu razinu.

Lokacija

  • Starogradska jezgra Poreča
  • 150 m od rive
  • 300 m od plaže

Pregled objekta

Podzemne garaže Broj parkirnih mjesta Poslovni prostori Stanovi
2 388 (za stanare i za korisnike javnog prostora) 15 106 stanova, većina s pogledom na more, na 1., 2. i 3. katu s galerijom

Kompleks koji spaja starogradsku jezgru i moderan dio Poreča

U cilju očuvanja javne namjene prostora nekadašnjeg nogometnog terena, na čijoj je površini izgrađen kompleks La Mula, između poslovnih prostora u prizemlju građevine projektirani su prolazi i dva nova trga koji omogućuju pješacima da „kroz zgradu” zakorače u stari dio grada Poreča. Svojom nepravilnom strukturom u obliku slova „S” ovaj luksuzni kompleks predstavlja izvrstan primjer oplemenjivanja postojećeg prostora. Osim vrhunske lokacije i udobnosti, većina moderno opremljenih stanova na katu pruža pogled na more. Objekt ima i dvije podzemne garaže, od kojih je jedna namijenjena vanjskim korisnicima javnog prostora, a druga stanarima i zakupcima poslovnih prostora.

Svi naši objekti izgrađeni su od najkvalitetnijih građevinskih materijala i po sistemu „ključ u ruke”, a ovdje možete pregledati specifikaciju standarda materijala i ugrađene opreme.

Vrsta objekta

Stambeno-poslovni kompleks

Godina izgradnje

2021. godine; očekivani završetak gradnje: 2025. godine

Lokacija

Kliknite ovdje za pregled

Za više informacija o objektu La Mula i kupnji stana ili poslovnog prostora u Poreču:

e-pošta: info@jmlotus.hr
Mob.: +385 91 12 20222
Tel.: +385 52 520 220

© JM LOTUS GRUPA 2023. Sva prava pridržana
Mijena agencija za digitalni marketing