Ližnjan Residence

Ližnjan Residence

Ližnjan Residence sastoji se od dviju samostojećih zgrada s po osam stanova velike površine u svakoj od njih kako biste u istoimenom turističkom mjestu u Istri mogli uživati u udobnosti svojega drugog doma.

Lokacija

  • Mirna lokacija 1,5 km od plaže
  • Pogled na more i jadranske otočiće
  • Blizina svih korisnih sadržaja

Pregled objekta

Broj zgrada Broj stanova
2 samostojeće 16 stanova (8 po zgradi) od 75 m2 do 125 m2

Luksuz, komfor i privatnost

Luksuzni Ližnjan Residence jamči dovoljno mira i privatnosti zahvaljujući svojim prostranim apartmanima (od 75 m2 do 125 m2) podijeljenima u dvije zasebne zgrade s uređenom okućnicom. Ovi stanovi prepoznatljiva dizajna i iznimne kvalitete smješteni su nadomak slikovitih uvala s pogledom na Jadransko more i okruženi zelenom mediteranskom prirodom.

Svi naši objekti izgrađeni su od najkvalitetnijih građevinskih materijala i po sistemu „ključ u ruke”, a ovdje možete pregledati specifikaciju standarda materijala i ugrađene opreme.

Vrsta objekta

Stambena zgrada

Godina izgradnje

Početak gradnje 1. zgrade: 2023. godine; očekivani završetak gradnje: 2024. godine; početak gradnje 2. zgrade: 2023. godine; očekivani završetak gradnje: 2025. godine

Lokacija

Kliknite ovdje za pregled

Za više informacija o zgradama „Ližnjan Residencea” i kupnji stana u Ližnjanu obratite se našem ekskluzivnom zastupniku:

Dražen Horvat,
Mob.: +385 91 5297 424

© JM LOTUS GRUPA 2024. Sva prava pridržana
Mijena agencija za digitalni marketing