Marina Sky

Marina Sky, Pula

Profinjen kompleks Marina Sky smješten je na šumovitoj uzvisini iznad Marine Veruda, poznate istarske nautičke destinacije. S otvorenim pogledom na Jadransko more i brodice usidrene u zaštićenom zaljevu Veruda, luksuzni apartmani Marina Sky nalaze se u blizini poznate plaže Pješčane uvale i na 4,5 km od grada Pule.

Lokacija

  • Na uzvisini iznad zaljeva Veruda
  • Marina Veruda u podnožju
  • 300 m od plaže Pješčana uvala
  • 4,5 km od središta Pule

Pregled objekta

Broj zgrada Broj stanova Parkirna mjesta
5 36 podzemna

Luksuz inspiriran istarskom prirodom

Karakteristična arhitektura kompleksa Marina Sky i njegove fasade zagasitih, prirodnih boja, s nježnim smeđim i maslinastim tonovima, kao i pažljivo projektirano hortikulturno uređenje okoliša, inspirirani su istarskom prirodom u koju se nenametljivo uklapaju. Moderan dizajn stanova s visokim prozorima i staklenim izlazom na balkon osigurava obilje prirodne svjetlosti, a prostrani dnevni boravak dodatnu udobnost. Ovaj kompleks sastoji se od 36 stambenih jedinica – jednosobnih, dvosobnih, trosobnih ili open space – i privatnih parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Svi naši objekti izgrađeni su od najkvalitetnijih građevinskih materijala i po sistemu „ključ u ruke”, a ovdje možete pregledati specifikaciju standarda materijala i ugrađene opreme.

Vrsta objekta

Višestambena zgrada

Godina izgradnje

Početak gradnje: 2023. godine; očekivani završetak gradnje: 2026. godine

Lokacija

Kliknite ovdje za pregled

Za više informacija o projektu Marina Sky i kupnji stana u blizini Pule::

e-pošta: info@jmlotus.hr
Mob.: +385 91 12 20222
Tel.: +385 52 520 220

© JM LOTUS GRUPA 2023. Sva prava pridržana
Mijena agencija za digitalni marketing